SEO consultant

SEO consultant

SEO consultant nodig? Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. SEO Bureau is een SEO-adviesbureau dat bedrijfseigenaren en ondernemers de mogelijkheid biedt om advies te krijgen over hun bedrijfsontwikkelingsstrategie, inclusief specifiek advies over zoekmachineoptimalisatie en digitale marketing. Onze SEO consultant biedt een enorm voordeel voor bedrijven, omdat het de digitale en algemene strategie van hun bedrijf evalueert en een actieplan maakt en implementeert om korte- en langetermijndoelstellingen voor groei aan te pakken.

SEO consultant voor Vlaanderen en Nederland

Een SEO-consultant biedt enorme voordelen voor bedrijven omdat het helpt bij het evalueren van de algehele digitale marketingstrategie en het creëren van een pad voor verbetering. Als een ervaren SEO-expert kan ik uw bedrijf helpen bij het opstellen van praktische actieplannen die groei- of schaaldoelstellingen zullen bereiken in deze tijd waarin de zoektechnologie met grote sprongen vooruitgaat; vooral door ML/AI!

Met bijna twee decennia ervaring mag ik best de titel ‘CEO van SEO’ dragen. Ik heb in de loop der jaren honderden bedrijven geholpen om succesvol te zijn in digitale marketing, en dat doe ik nog steeds via mijn advies- en SEO-bureau dat bedrijven in verschillende landen bedient

Alles begint met een SEO-audit

Een audit is een onschatbare tool om erachter te komen wat de oorzaak kan zijn van de slechte prestaties van uw website. Als uw site problemen heeft, bereikt u mogelijk uw doelgroep niet, vermindert u de verkoop of conversies of brengt u uw klanten in de war. Site-audits zijn altijd technisch en kunnen problemen met de inhoud, het ontwerp en nog veel meer van uw site aan het licht brengen. Met behulp van een site-audit kunnen bedrijfseigenaren een beter idee krijgen van hoe effectief de SEO van uw site is, evenals verbeterpunten en mogelijke zwakke punten. Aan de hand van deze gegevens kan uw site worden vergeleken met de concurrentie. Bovendien creëer je realistische en praktische verwachtingen over je SEO-strategie.

Een SEO-audit is een constante behoefte

Er moet op zijn minst elk jaar een website-audit worden uitgevoerd. Een audit is ook vereist wanneer de site een grote revisie of verandering ondergaat. SEO kan worden geschaad of geholpen door noodzakelijke wijzigingen, zoals het vernieuwen van de startpagina of het extraheren van pagina’s.

U kunt op onze SEO consultant vertrouwen om u kritische auditrapporten te bezorgen. Ik raad ten zeerste aan om samen te werken met een SEO-expert om uw website-audit uit te voeren. Alle vitale delen van uw site zijn gedekt, waardoor de bescherming van uw digitale bedrijf op de lange termijn wordt gemaximaliseerd. Bekijk de volgende diensten.

Backlinks pakketten

Backlinks verzamelen is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per maand, die maandelijks opgezegd kunnen worden.

Onze maandelijkse pakketten

Handmatige Linkbuilding uitbesteden is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per jaar, die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks kunnen betaald worden.

linkbuilding die werkt

 

Link building extra woord = 35 € 

Omdat wij onze backlinks volledig manueel behandelen werken wij met een contract van 1 jaar. Als u kiest voor een éémalige betaling krijgt u 15% korting.

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Hoeveel kost het om een SEO Expert in te huren?

Tarieven van SEO Experts kunnen variëren met een aantal factoren zoals ervaring, locatie en marktomstandigheden. Een SEO consultant werkt aan een uurtarief tussen de 50 en 100 euro.

SEO Experts en bedrijven en helpen we hen een betrouwbare, langdurige relatie op te bouwen zodat ze samen meer kunnen bereiken. Laat ons u helpen het SEO Expert team samen te stellen dat u nodig heeft om te slagen.

SEO consultant

Met mijn verscheidenheid aan adviesopties kunt u ervoor kiezen om mij in te huren als uw SEO-consultant in Vlaanderen en Nederland voor een specifieke behoefte binnen mijn diensten, of vaker mij aan boord te nemen om te adviseren en te beslissen van welke mix van diensten u zult profiteren. Ik voer een volledige website-audit en concurrentieanalyse uit en maak een stappenplan voor het werk dat gedaan moet worden. Als u bezig bent met het starten van een bedrijf, kan ik ook aan boord komen voordat het bedrijf en de website formeel zijn opgezet, om u te adviseren over het oprichtingsproces en u klaar te stomen voor succes.

Is SEO-advies  iets voor jou?

Je hebt een SEO consultant nodig als je iemand wilt die weet wat hij doet met betrekking tot Google-rankingwebsites en die je een nuttige SEO-audit kan geven. SEO-audits zijn rapporten die laten zien hoe goed uw website het op dit moment doet en waar u wijzigingen kunt aanbrengen om deze nog beter te maken. Bovendien ontvangt u regelmatig updates over de voortgang van uw website in de vorm van rankingrapporten.

Een SEO-adviesbureau helpt u betere resultaten te behalen

Een SEO consultant  is doorgaans experts op het gebied van digitale marketing die u algemeen advies kunnen geven en eventuele vragen over het proces kunnen beantwoorden. Ze kunnen u ook helpen bij het bepalen en prioriteren van welke van de optimalisaties van uw website de grootste impact zullen hebben op uw positie in zoekmachines.

Wanneer u een expert in zoekmachineoptimalisatie een SEO consultant  in inhuurt, gebruiken zij SEO-tools zoals deze om uw zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse te doen. Bovendien is het gebruikelijk dat bedrijfseigenaren SEO-consultants inhuren om het verkeer en de leads van zoekmachines te vergroten.

Een groeiend aantal bedrijven besteden zeer gespecialiseerde diensten geheel of gedeeltelijk uit aan consultants op het gebied van digitale marketing. Als gevolg hiervan zal consultancy binnenkort waarschijnlijk creatieve en marketingbureaus vervangen.

Traditionele bureaus voorzien u van rapporten om hun resultaten te tonen. Helaas zijn deze rapporten vaak te technisch en begrijpen ondernemers ze nauwelijks. Wanneer de SEO-rapporten onbegrijpelijk zijn, is het voor ondernemers niet mogelijk om de voortgang van deze dure inspanningen adequaat te meten.

SEO consultant, zoals het type dat wordt aangeboden door ons biedt een meer op maat gemaakte aanpak. Als uw SEO consultant kan ik rechtstreeks samenwerken met de eigenaar of chief operating officer van het bedrijf, maar ook met een gespecialiseerd team of leden van een team dat verantwoordelijk is voor voortdurende SEO-inspanningen. Naarmate het  SEO-project vordert, worden de voortdurende communicatie-inspanningen ook afgestemd op de betrokkenheid en expertise van elk teamlid.